Over ons

Super leuk dat je een kijkje op Advies-tuin.nl neemt. Dat je op deze website uitgekomen bent, geeft aan dat je op zoek naar nieuwe producten voor in je tuin bent. Naar wat voor soort product ben je op zoek? Eigenlijk maakt het antwoord op die vraag niet uit. Ons team van specialisten is hoe dan ook in staat om jou op de juiste manier te adviseren.

Onze productvergelijkingen

Het team van Advies-tuin.nl bestaat uit louter liefhebbers van tuinieren en tuinen. Sommige teamleden zijn gek op tuinmeubelen, terwijl andere teamleden zich meer richten op de accessoires voor in de tuin. Ons team vormt in ieder geval een hecht collectief met veel aanwezige kennis. Door deze ruime kennis zijn wij in staat om elke productsoort goed te reviewen en op basis daarvan adviezen te delen.

Maar, waarom zijn wij met deze website gestart? Dit komt onder meer door de misinformatie die we online tegengekomen zijn. Over veel tuinproducten is online foutieve informatie te vinden, waardoor het lastig(er) is voor jou om de juiste keuze te maken.

Daarbij hebben wij ook opgemerkt dat veel andere websites afhankelijk van bepaalde merken zijn. Wij hebben er juist voor gekozen om 100% onafhankelijk te werken. Merken/fabrikanten kunnen bij ons geen plekje in de top 10 kopen, waardoor je van een bepaalde zekerheid bij ons uit kunt gaan. Wij voorzien je simpelweg van alleen de beste adviezen.

Een andere reden is terug te vinden in onze hobby. Het inrichten en onderhouden van een tuin is nu eenmaal de hobby van al onze teamleden. Dat wij van onze hobby ons werk hebben kunnen maken, is uiteraard prachtig. Dat wij over veel kennis beschikken, is voor jou ook mooi meegenomen. Je bent hierdoor immers in staat om snel de juiste producten voor in je tuin te vinden.